I TO JE DEO SPORTA - Đoković: Nisam ponosan i srećan kada polomim reket

Autor:

Sport

01.06.2018

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je meč protiv Roberta Bautiste Aguta u 3. kolu Rolan Garosa bio dobar test za njega.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković slomio reket, a onda i Španca

Đoković je posle velike borbe slavio sa 3:1 u setovima.

- Zadovoljan sam što sam uspeo da prebrodim ovakav izazov danas, jer je bilo vrlo nezgodno igrati protiv igrača koji ne promašuje mnogo i u uslovima koji su dosta teški. U odredjenim trenucima meča je bilo kao igranje u blatu, dosta nisko su odskakale loptice, što je njemu odgovaralo, on igra poprilično ravno - rekao je Đoković i nastavio:

- Dobro je imati ovakav meč, ovakav test, i drago mi je što sam uspeo da završim ovaj meč. U trećem setu je vrlo lako moglo da ode na njegovu stranu, dok je četvrti bio najbolji na ovom turniru. Ne osećam se previše umorno, idemo dalje.

Srpski teniser se iznervirao u drugom setu da je polomio reket.

- Emocije su tu, bile su izražene, i na pozitivan i na negativan način, što je normalno kada igrate na ovom nivou. Nisam ponosan i srećan kada polomim reket, ali dešava se i to je sve sastavni deo sporta - rekao je srpski teniser.

Naredni protivnik Đokovića biće Španac Fernando Verdasko.

- Nisam igrao dugo sa njim, tako da će biti zanimljiv meč. On je uvek nezgodan protivnik, jer ima kompletnu igru. Kada je psihički čvrst i prisutan i fizički spreman, on može da pobedi svakog tenisera, pogotovo na ovoj podlozi - rekao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading