BAUTISTA AGUT: Novak je šampion, jedan od najboljih u istoriji, biće ponovo na vrhu

Autor:

Sport

01.06.2018

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Roberto Bautista Agut rekao je posle poraza od Novaka Đokovića i velike borbe u četiri seta da je zadovoljan svojom igrom i da je na odlučan način parirao srpskom teniseru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Roberto Bautista Agut

- Bio sam veoma fokusiran na meč. Smatram da sam igrao sjajno i da sam bio na istom nivou kao i Novak. Imao sam šanse u trećem setu, ali nisam uspeo da ih iskoristim. Kada igrate protiv šampiona kakav je Novak, ne dobijate mnogo takvih prilika tokom meča - rekao je Bautista Agut na konferenciji posle meča.

Španac je prokomentarisao i način na koji je uspeo da ostane fokusiran u veoma važnim trenucima tokom duela sa Đokovićem i pored toga što je mu je nedavno majka preminula.

- Tenis je nešto što radim svakog dana, tenis je moj život. Moram da izađem na teren i zaboravim na sve stvari iz realnog života i da probam da radim svoj posao najbolje na svetu. Nije baš svaki put lako izaći i boriti se u punoj snazi - rekao je 13. teniser sveta.

Bautista Agut je istakao i da je Đoković prikazao sjajnu partiju.

- On je šampion, jedan od najboljih tenisera u istoriji. I naravno, ako nastavi toliko da se bori, biće ponovo na vrhu. Na kraju duela mi uvek uputi lepe reči, za mene je zadovoljstvo da igram protiv njega. I do sada smo igrali veoma dobre mečeve, ja sam ih više izgubio nego što sam pobeđivao. To ne menja činjenicu da je lepo igrati protiv Novaka - zaključio je Španac.

Đoković će u osmini finala odmeriti snage protiv Fernanda Verdaska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading