"Večni grad" neće videti Serenu ove godine

Autor:

Sport

09.05.2018

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serena Vilijams je odlučila da ne nastupi na WTA turnira u Rimu koji je na programu naredne sedmice. Teniserka koja je osvojila 23 grend slem titule se vratila ove godine posle rođenja ćerke, a igrala je na turnirima u Majamiju i Indijan Velsu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serena Vilijams

Na Foro Italiku Serena Vilijams je slavlila pet puta u karijeri, 2002, 2013, 2014. i 2016. godini, a na petu titulu će morati da sačeka izgleda još godinu dana. Serena se prethodno povukla i sa turnira u Madridu, a putem Tvitera je objavljeno da neće biti ni u prestonici Italije.

Serena je na podoriljskom odustvu bila još od januara 2017. kada je igrala Australijen oupen, a vratila se za turnire u Indijan Velsu i Majamiju gde je odigrala ukupno četiri meča. U Majamiju je izgubila od Naomi Osake, dok je u Indijan Velsu dobila Kiki Bertens i Zarinu Dijas dok ju je eliminisala Venus Vilijams. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading