NOLE ŠTA JE SA TOBOM? SRPSKI AS SAD GRLI DRVEĆE

Autor:

Sport

05.05.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je nekoliko dana proveo među Srbima, trenirao, družio se sa navijačima, vozio bicikl i kajak, pokazao i rečima i delima svima da je spreman da ponovo bude onaj stari. Prethodno je u tim vratio članove pobedničkog tima Marijana Vajdu i Gebharda Fila Griča i delovalo je da je mašina koja je godinama vladala svetskim tenisom ponovo na idealnoj temperaturi.

RepublikaFoto: instagram.com/djokernole/
ZASTRANILI: Đokovići emotivno vezani za drvo

Međutim, preovladala je mračna strana na kojoj stoji španski guru Pepe Imaz, pa je tako najbolji srpski teniser na društvenim mrežama okačio sliku kako sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom grli drvo.

RepublikaFoto: instagram.com/djokernole/

KAO U "ZADRUZI"

Razočarani navijači su zbog toga počeli da se sprdaju na račun svog heroja, tvrdeći da je načisto prolupao. Jedan od duhovitijih komentara poredi Novaka sa učesnicima rijalitija "Zadruga", koji vreme provode razgovarajući sa svojevrsnim Drvetom mudrosti.

Đoković je i ranije imao slične ispade. Tokom boravka u Indijan Velsu posetio je Veliki kanjon reke Kolorado u Arizoni kako bi sam mogao da posmatra sunce. Tokom Australijan opena tvrdio je da mu je drvo u Zemlji kengura najveći prijatelj.

Lajf koučing i holistički pristup koji propagira Imaz nedvosmisleno su odveli srpskog asa u rezultatski i igrački kanal, koji je samo bio produbljen povredom lakta. Dobri znaci su da se okružio ljudima sa kojima je bio na vrhu poput Marijana Vajde, a ostaje da se vidi da li će Slovak uspeti da ubedi Novaka da se konačno reši gurua. Nisu u tome uspevali njegovi naslednici Boris Beker i Andre Agasi iako su dva velikana svetskog tenisa.

RepublikaFoto: instagram.com/djokernole/
BAŠ ČUDNO: Novak u Velikom kanjonu upija sunčevu energiju

ALTERNATIVNI PRISTUP

Bivši selektor Dejvis kup tima Srbije Bogdan Obradović u razgovoru za Srpski telegraf istakao je da mu nije jasan spiritualni način koji je Nole usvojio od Imaza, ali da je siguran da sve radi zdrave pameti.

RepublikaFoto: Starsport
Bogdan Obradović

- Meni taj alternativni pristup nikada nije bio jasan, to mi je smešno. Voleo bih da Novak sam prepozna da treba da eliminiše sve to. Mi smo se bavili drugim stvarima, svirali, pevali. Ja tog Imaza nisam video u životu, ali njegov pristup odveo je Noleta na drugu stranu. Međutim, ja smatram da je Đoković genijalac i ima dosta primera da oni imaju neki svoj pristup. I Tesla je mnogima bio čudan. Ubeđen sam da je Novak čiste svesti u svemu tome. Dobro je što je vratio Vajdu i Fila Griča i sad nam ostaje da se nadamo da će se vratiti u vrh - istakao je Obradović.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading