TROICKI O ĐOKOVIĆU: Teško je da odmah bude stari Nole koji je razbijao

Autor: b92.net, Republika

Sport

27.04.2018

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Viktor Troicki izjavio je da je uveren da će njegov prijatelj Novak Đokovića da se vrati tamo gde mu je mesto, ali je dodao da je za to potrebno vreme.

RepublikaFoto: Tanjug/TANJA VALIČ
Troicki i Đoković

Troicki je istakao da Đoković izgleda mnogo bolje nego pre nekoliko meseci i da je samo pitanje trenutka kada će početi da pobeđuje u serijama.

- Polako, ali sigurno, mislim da se vraća. Nije još to to, ali ne može ni da bude. Teško je da odmah bude stari Nole koji je razbijao, ali osećam kod njega da želi. Nije bilo dobro u Barseloni, ali u Monte Karlu jeste dosta bolje - rekao je Troicki. 


Đoković je vratio trenera Marjana Vajdu, kao i kondicionog trenera Gebharta Fila Griča. 

- Sa njima je imao najviše uspeha i, kada su oni tu, ima najviše samopouzdanja, a to mu je trenutno neophodno - naveo je on.

Troicki je zaređao sa porazima na turnirima.


- Taj plasman je činjenica i nisam zadovoljan time, ali polako krećem da se vraćam. Rezultatski još ne, ali se dešavalo mnogim igračima – padovi u karijeri tokom kojih ne pronalaze rešenja u trenutku. To se i meni dešava, ali osećam zadovoljstvo na terenu, iako gubim mečeve. Osećam da se vraćam i verujem da ću uskoro biti onaj pravi Viktor – borac koji želi da pobeđuje i daje maksimum za trijumf. Najvažnije da uživam na terenu i u tenisu, jasno je da u poslednjem periodu nije išlo. Dosta sam razmišljao šta i kako, napravio male promene i mislim da će krenuti nabolje - istakao je Troicki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading