GURU IMAZ OPET BAKSUZ NOVAKU

Sport

26.04.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski guru se pojavio u boksu srpskog tenisera i izmalerisao ga u meču drugog kola turnira u Barseloni protiv Martina Kližana (6:2, 1:6, 6:3)

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Negativna energija: Pepe Imaz u loži

Šok za šokom! Taman se vratila nada da je Novak Đoković na pravom putu i da će uhvatiti zalet na pobedničkom koloseku, ali je ponovo podbacio i izgubio. Ovog puta u drugom kolu mastersa u Barseloni bolji je bio Martin Kližan, 140. teniser na ATP listi - 6:2, 1:6, 6:3!

OPET BEZVOLJAN

Interesantno je da se posle dugo vremena španski guru Pepe Imaz pojavio u boksu srpskog tenisera, trenutno 12. igrača sveta. Nadali su se mnogi da je saradnji Novaka i Imaza došao kraj i da se baš zato Marjan Vajda vratio u tim, ali to očigledno nije istina pošto su zajedno sedeli u loži. Iako su i Novak i njegov stari-novi trener bili optimistični po pitanju učešća na turniru 500 kategorije u Barseloni, očigledno će morati još da pričekaju kako bi se vratili na staze stare slave. Novak je delovao bezvoljno, a u prvom setu imao je samo jedan direktan poen i sve je delovalo kao da uopšte nije na terenu. Drugi deo igre doneo je novog Đokovića, a u stara dobra vremena to bi značilo i potpuni preokret. Ipak, tako nije bilo, već se Kližan "vratio iz mrtvih" i došao do najveće pobede u karijeri.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
REĐA PORAZE: Novak Đoković

POVRATAK GRIČA

U toku jučerašnjeg dana Novak je u stručni štab vratio i kondicionog trenera Gebharda Fila Griča i tako još jednom indirektno priznao da je pogrešio kada je pre godinu dana raspustio tim koji pobeđuje. Grič je i na ovom meču bio u loži, dok je pored Imaza sedeo Novakov brat Marko Đoković, koji ih je i upoznao. Očigledno je da će biti potrebno još neko vreme da se stari tim uigra, a do tada srpski teniser moraće da se znoji i protiv onih koji nekada nisu mogli ni da se ponadaju da mu uzmu set, a kamoli meč.

Iako su već svi videli susret u četvrtfinalu protiv Rafaela Nadala, Đoković pakuje kofere i sleduju mu pregovori o učešću na turniru u Eštorilu iz kategorije 250.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading