Nadalov stric uzburkao duhove: TRENIRAO BIH NOVAKA, IPAK JE ON BIO BROJ 1!

Autor:

Sport

24.04.2018

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji trener Rafaela Nadala, njegov stric Toni, bio je među kandidatima da nasledi Andrea Agasija na mestu ličnog trenera Novaka Đokovića, a Španac je otkrio i da ne bi imao ništa protiv da se ovaj scenario i ispuni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Toni Nadal iz vremena saradnje sa Rafom

Iako su mnogi u startu sumnjičavo vrteli glavom kada su čuli ovu vest, pošto bi onda bi rival svom nećaku Rafi, sam Toni je izjavio da ova vest itekako ima čvrsto uporište u realnosti.

- To se neće dogoditi. Ali, ne bih mogao da mu kažem ne. On je broj jedan. Kada se ne bi takmičio sa Rafom, sa oduševljenjem bih ga pratio na turnirima - kazao je Toni!

Toni Nadal izuzetno poštuje srpskog tenisera, u više navrata je rekao kako je Rafi najteže bilo da igra protiv Novaka Đokovića, a ne Rodžera Federera.  

- Trenirati Novaka je kao da trenirate Barselonu ili Real Madrid - kazao je Toni. 

Nakon što je raskinuo saradnju sa Agasijem i Štepanekom Novak je počeo ponovo da sarađuje sa Marijanom Vajdom, sa kojim je u prošlosti osvajao sve što se moglo zamisliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading