NOLE, UDRI PO MESU I BIĆEŠ OPET PRVI!

Autor:

Sport

21.04.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković ponovo je na pravom putu.

Vratio se korenima: Novak Đoković

Iako je poražen od Dominika Tima u 3. kolu mastersa u Monte Karlu sa 6:7, 6:2, 6:3, ono što je pokazao na početku sezone na šljaci uliva nadu. Nole ponovo grize na terenu, napada rivala iz svih oružja, saglasni su teniski stručnjaci u razgovoru za Srpski telegraf. Nedostaje mu još snage i rutine, koju je izgubio u poslednjih desetak meseci.

- Novak opet trči po terenu u želji da stigne svaku loptu. Ritern je sve bolji, servis mu polako dobija na snazi jer je vratio stari početni udarac. Prekinuo je sa eksperimentima i vratio Marijana Vajdu, koji ga u dušu zna. Samo još da prizna da sa ovakvom ishranom ne može da bude vrhunski. Da bi nabacio mišiće i dobio na snazi, neophodno je meso u tanjiru. Mora da počne da jede kao nekad - ističe Radmilo Armenulić.

RepublikaFoto: Starsport

Da je Đoković ponovo pustio dobru stranu ploče, smatra i Nikola Pilić. Jedan od njegovih prvih trenera zadovoljan je nastupom u Monaku i očekuje da će do Rolan Garosa biti na vrhuncu.

- Vidi se da Novak nema snage, ali bolji servis, bolji udarci i prave odluke u važnim poenima, sve to dolazi iz rutine, koja se stiče mečevima. Još desetak duela i biće Novak onaj stari. Samo se postepenim ubrzanjem stiže do željene šeste brzine, ne može preko noći - smatra Pilić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading