Đoković: Meč protiv Borne odličan test, drago mi je zbog prolaska!

Autor:

Sport

18.04.2018

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković vraća se na put pobeda. Nakon što je počistio Dušana Lajovića na otvaranju, u drugom kolu turnira u Monte Karlu savladao je i hrvatskog tenisera Bornu Ćorića sa 2:0 u setovima - 7:6, 7:5.

Novak dobio triler protiv Ćorića

Nole je na ovom uzbudljivom susretu slavio tek nakon 10 meč-lopti.

- Imao sam šansu u prvom setu da napravim dupli brejk, međutim, on je odlično odigrao i ušli smo u taj-brejk. U njemu sam odlično odigrao, a dobro sam započeo i drugi set u kojem sa opet na početku imao šanse za dupli brejk. Nisam iskoristio devet meč lopti, posebno u gemu na svoj servis, kada me je on posle velike borbe "brejknuo". Ipak, na kraju sam uspeo da slavim i srećan sam zbog načina kako sam odigrao - kazao je Nole posle dramatičnog meča.

Rival našeg tenisera u narednoj rundi biće Austrijanac Dominik Tim, protiv kojeg ima pet pobeda u šest odigranih mečeva. Ipak, taj jedini poraz doživeo je baš u njihovom poslednjem odmeravanju snaga.

- Nisam odigrao previše mečeva u poslednjih godinu dana, ali duel protiv Borne je bio odličan test. I drago mi je što sam ga prošao. Tim je jedan od najboljih igrača na svetu, i po mom mišljenju je među top tri tenisera na šljaci jer igra veoma snažno. Bio je povređen, preskočio je američku turneju, a ovde je u prvom kolu imao odličnu proveru u kojoj je spasio čak meč loptu protiv Rubljeva. Očigledno je da je Dominik motivisan da dobro odigra ovde. On je sedmi na svetu, ja sam ispao iz top deset, ali se nadam da ću i u tom meču biti dobar - zaključio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading