NOLE KONAČNO POBEDIO: Vajda se vratio, Đoković preslišao Lajovića

Autor:

Sport

16.04.2018

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno! U prvom kolu turnira u Monte Karlu, Novak Đoković je bio bolji od Dušana Lajovića - 6:0, 6:1!

RepublikaFoto: twitter.com/#AlwaysProudofNovak
Novak ostvario prvu pobedu od druge polovine januara

Vratio se Vajda, stigle su i pobede... Novak Đoković je posle tri vezana poraza konačno osetio slast trijumfa. Slovak je bio u njegovom boksu i kao da se vratila ona pozitivna energija.

 

 

Nole je od starta meča krenuo jako, dok je Lajović bio u velikom grču. Đoković je sve pogađao, a mlađem teniseru stegla ruka.

 

 

Novak je lagano igrao i bez mnogo muke stigao do prvog seta. Ređali su se dobri potezi i gemovi, a na momente, Đoković je ličio na igrača koji je nekada dominirao. 

Na svom terenu, u Monte Karlu dočekan je apalauzima. Navijače je posebno obradovala činjenica da ovoga puta nije izgledao fizički inferiorno. Nije bio onako zadihan i lakše je stizao do poena. Posle više od godina dana (od turnira u Rimu), Novak je uspeo da da stigne do seta bez izgubljenog gema.

U drugom setu, Lajović je bio nešto bolji, ipak nastavio je sa greškama i to ga je puno koštalo.  U četvrtom gemu Nole je stigao do brejka, i to je bilo to.

Rutinski je Novak završio ovaj meč protiv zemljaka Lajovića 6:0, 6:1. U narednom kolu turnira u Monte Karlu, gde ga je publika zdušno podržavala tokom čitavog susreta, protivnik našeg Noleta biće Hrvat Borna Ćorić koji je savladao Benetoa sa 2:0 u setovima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading