Vajda nije ni smeo da ide od Novaka

Autor:

Sport

10.04.2018

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je došlo vreme da se Novak Đoković vrati na staro? Posle operacije lakta naš as ne može da pobedi nikoga. Ipak, na turniru u Monte Karlu "leđa će mu čuvati" niko drugi do čovek sa kojim se popeo na krov teniskog sveta - Marijan Vajda.

Bivši Novakov učitelj, Nikola Pilić oduševljen je ovim potezom.

-  Ovo je odličan potez! Vajda nikada nije trebalo ni da odlazi, kao ni Miljan Amanović i Gebhart Fil-Grič. Čitava logistika uspeha je počivala na saradnji između Noleta i tima s kojim je uspeo da osvoji 12 grend slem titula. Možda su se svi umorili od silnih putovanja, raznih tenzija, ali sada svi moraju da se okupe oko Novaka - rekao je Pilić za Blicsport.

On zna šta je potrebno Đokoviću.

- Saradnja sa Vajdom će Novaku doneti povratak na mesto broj jedan i što je još važnije, povratak samopouzdanja. Najvažnije je da Đoković bude fizički fit, jer će tada i psiha da bude zavidnom nivou - jasan je Nikola Pilić.

Vajda je ponovo tu, sada je sve na Novaku...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading