LAJOVIĆ U POLUFINALU BARSELONE: Srbin bolji od Filsa, pa zakazao susret sa finalistom Monte Karla!

Autor:

Sport

19.04.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as pruža sve bolje partije.

LAJOVIĆ U POLUFINALU BARSELONE: Srbin bolji od Filsa, pa zakazao susret sa finalistom Monte Karla!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Dušan Lajović ostvario je zapažen uspeh na turniru u Barseloni plasiravši se u polufinale nakon pobede nad Francuzom Arturom Filsom. Lajović je trijumfovao rezultatom 2:1 (6:4, 3:6, 6:2) u meču koji je trajao dva sata i deset minuta. Ovaj trijumf potvrđuje odličnu formu srpskog tenisera na turniru u Kataloniji.

Lajović je sjajno otvorio meč osvajanjem brejka već u prvom gemu, ali je Fils uspeo da se vrati i izjednači rezultat. Ipak, srpski teniser je ponovo preuzeo inicijativu i stigao do osvajanja prvog seta. U drugom setu, Francuz je pokazao svoje kvalitete, dok je Lajović izgubio ritam, što je rezultiralo izjednačenjem u setovima.

U odlučujućem trećem setu, Dušan Lajović je ponovo zaigrao na visokom nivou, uspešno osvojio dva servis gema Filsa i time stigao do zaslužene pobede. Sledeći izazov za Lajovića biće duel sa grčkim teniserom Stefanosom Cicipasom, sa kojim će se sastati u polufinalu.

Ovo će biti četvrti međusobni duel Srbina i Grka, a prednost je trenutno na strani sedmog igrača sveta koji je do sada dobio dva meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading