Armenulić veruje u bolje Novakove dane: DOBRO JE ŠTO SE REŠIO AGASIJA, ON MU NIŠTA NIJE POMOGAO!

Autor:

Sport

03.04.2018

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prekid saradnje između Novaka Đokovića i Andrea Agasija probudio je mnoštvo reakcija u teniskoj javnosti. Reakcije su uglavnom oprečne, a među onima koji smatraju da je to dobar potez je i bivši savezni kapiten Radmilo Armenulić.

RepublikaFoto: Starsport
Armenulić: Od početka sam se protivio saradnji sa Agasijem

Savezni američki portal "Teniski svet" tako je preneo Armenulićevu izjavu u kojoj se on nimalo pohvalno nije izrazio o američkoj teniskoj legendi.

- Bio sam protiv te saradnje od prvog dana, jer je bilo jasno da ona neće doneti ništa dobro Novaku. Mislim da je Đoković više pomogao Agasiju, jer je od njega i napravio trenera. Otišao je jer nije znao šta više da radi. Pa, taj čovek se nikada nije bavio trenerskim poslom, a nema ni iskustva koje bi pomoglo Novaku. Đoković igra sa osnovne linije bolje nego što je to Agasi činio, a i vraća servise bolje od njega. I, kako onda da mu Andre Agasi pomogne!? - pita se Armenulić.

Nakon pauze duge pola godine Novak je na Australijan openu čak i stigao do četvrtfinala, ali je na narednim turnirima u Indijan Velsu i Majamiju ispadao u prvim kolima turnira. U međuvremenu je imao i lakšu hiruršku intervenciju lakta u Švajcarskoj u februaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading