NADAL ODGOVORIO CICIPASU: ''To je glupo!''

Autor:

Sport

16.04.2024

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Biće to test za mene, videćemo kako ću odgovoriti.''

NADAL ODGOVORIO CICIPASU: ''To je glupo!''

Foto: www.profimedia.rs

Ovo je nešto što su svi ljubitelji belog sporta, a to je konačni povratak španskog tenisera, Rafaela Nadala. Da, to se desilo i to u njegovoj Barseloni, na šljaci, podlozi koju najviše voli i gde je nekada bio neprikosnoven. Rafa je u prvom kolu turnira u Barsi pobedio Flavija Kobolija sa 2:0 (6:2/6:3).

Publika u na turniru u Barseloni videla Nadala u najboljem svetlu, podsetio je na stare dane, a ovim je pokazao da je povreda iza njega, bar za sada. Nije dugo igrao, a pitanje je da li će moći da izdrži na ovom nivou, koji nije nimalo lak, ali ostajem nam da vidimo. Ovo mu je idealna prilika za podizanje forme za Rolan Garos i pokuša da pomrsi račune vodećima na ATP listi.

Španac je bio emtoivan nakon meča, a potom je odgovorio na izjavu Stefanosa Cicipasa. Naime, Grk je kazao da je Rafa favorit na šljaci u kakvoj god formi i stanju bio. Međutim, Rafa nije saglasan sa tim.

- Pretpostavljam da postoji veliko poštovanje zbog onoga što sam uradio na ovom turniru, ali svi znaju da više nisam favorit. Glupo je, da se razumemo, zna i on da nije tako. Jednostavno iza toga stoji priča koja dosta opterećuje rivale - rekao je Nadal i dodao:

- Nisam favorit, možda u današnjem meču (protiv Kobolija prim. aut) jesam bio. Znam da protiv De Minora nisam favorit, ali nije ni bitno. To su stvari za vas, morate pisati o tim stvarima, za mene je važno da igram protiv vrhunskog igrača. Biće to test za mene, videćemo kako ću odgovoriti - naveo je Rafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading