"DEDA" NOVAK POSLE FURIOZNE POBEDE: "U stanju sam da zadržavam i produžavam karijeru godinama"!

Autor:

Sport

09.04.2024

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Dobar početak sezone na šljaci", istakao je prvi reket sveta.

"DEDA" NOVAK POSLE FURIOZNE POBEDE: "U stanju sam da zadržavam i produžavam karijeru godinama"!

Foto: x.com

Srpski teniser Novak Đoković je u drugoj rundi mastersa u Monte Karlu ostvario ubedljivu pobedu nad Romanom Safiulinom rezultatom 2:0 (6:1, 6:2). Đoković je već u prvom gemu meča uspeo da ostvari brejk, što mu je donelo prednost koju je uspeo da zadrži tokom celog meča. U drugom setu, Đoković je još jednom demonstrirao svoju dominaciju nad protivnikom, osvojivši ga rezultatom 6:2.

Posle meča, bilo je vidno da je prvi reket sveta izrazito zadovoljan pobedom po izjavi za medije. 

- Veoma sam zadovoljan. I te gemove koje sam izgubio imao sam brejk lopte. Dobar početak sezone na šljaci, imajući u vidu i prošlu godinu. Imam dan odmora, nadam se da ću nastaviti u istom ritmu - rekao je Novak. 

Đoković je u ponedeljak postao najstariji igrač na prvom mestu ATP liste. 

 - Lepo je, sjajno je. Bopana koji je najstariji prvoplasirani dublaš u istoriji je rekao da zajedno imamo 70 godina. Srećan sam što mogu da se takmičim i budem među najboljima sa 37 godina. U stanju sam da zadržavam i produžavam karijeru godinama - završio je teniser.  

Nole će u narednoj rundi igrati protiv boljeg iz duela Fils-Museti. Publika i ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju Novakov nastup, uz veliko interesovanje za razvoj situacije nakon nedavnog rastanka sa trenerom. S obzirom na Novakovu formu i motivaciju, očekuje se još jedan uzbudljiv meč i sjajan teniski spektakl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading