NOVAK ISKREN: Ostao sam bez energije

Autor:

Sport

23.03.2018

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je razočaran posle poraza od Benoa Pera u 2. kolu mastersa u Majamiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković je čestitao Peru na pobedi

Francuz je lako savladao Đokovića 2:0, po setovima 6:3, 6:4.

- Ne bih ni izlazio na teren da ne verujem da mogu da pobedim. Ne bih ni bio ovde da ne pokušavam to da uradim. Znam da ima mnogo onih koji me podržavaju, ali na nesreću - nisam na nivou na kome bi oni želeli da me vide. Tako je kako je, život ide dalje. Pokušavam, ali ne ide. Ostao sam bez energije jer nisam mogao da provedem dovoljno sati na terenu u poslednje vreme - rekao je Đoković i dodao:

- Želeo sam da dođem u Majami i Indijan Vels da vidim mogu li da igram. Volim da igram na tvrdoj podlozi, želeo sam nekoliko turnira pre početka sezone na šljaci. Očigledno nisam bio spreman.

Đoković je imao snage za samo 20-ak minuta dobrog tenisa.

- Dobro sam počeo, odigrao dobro šest gemova, a onda sam ostao bez snage. On je servirao veoma dobro, nisam imao šansu da ga ugrozim. Odigrao je i nekoliko sjajnih poena u važnim trenucima. Sve se dogodilo veoma brzo - naveo je Đoković.

Na pitanje šta ga očekuje u bliskoj budućnosti, odgovorio je:

- Ne znam šta da očekujem, ne očekujem ništa. Očigledno je da se suočavam sa raznim izazovima u mojoj igri, kao i u mom zdravlju. Pokušavam da se sredim i da vidim šta će da se dogodi. Planiram da igra u Monte Karlu, ali ćemo videte posle ovoga - istakao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading