VIĆA TITANIK!

Autor:

Sport

24.03.2018

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada dođe na neki turnir, Viktor Troicki ne stigne ni da se raspakuje, a već mora da se odjavljuje iz hotela! Na mastersu u Majamiju potonuo je brže od Titanika jer mu je trebalo samo četiri sata igre da bude eliminisan u dva meča.

Viktor Troicki

Najpre ga je u 1. kolu singla savladao Kanađanin Denis Šapovalov sa 6:3, 6:7, 7:6, da bi ga nedugo zatim u paru sa Novakom Đokovićem sa turnira ispratila hrvatsko-austrijska kombinacija Mektić-Peja sa 4:6, 6:4, 10:3. Trenutno 68. teniseru planete ovo je bilo peto ispadanje već na startu turnira u 2018, tačnije samo je na tri takmičenja uspevao da savlada prvog rivala. Na Australijan openu Vića je stigao do drugog kola, na ATP 250 turniru u Sofiji čak do trećeg, dok je u Roterdamu morao da se zadovolji samo jednim trijumfom.

Viktor Troicki

Ako se gleda i cela prošla sezona, Troicki je na ukupno 19 od 36 turnira pakovao kofere već posle prvog odigranog meča. Zabrinjavajuća statistika dolazi još više do izražaja ako se zna da su mu meru često uzimali mnogo lošije rangirani igrači od njega. Tako ga je u Dohi isprašio u tom trenutku 135. na ATP listi, anonimni Italijan Mateo Beretini, dok je u Dubaiju bio koban 112. reket planete Markos Bagdatis. Prošle godine Viktorovi dželati su, između ostalih, bili Florijan Majer (114) i Karlos Berlok (96).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading