(VIDEO) SINGL JE NOLETU PRIORITET: Đoković startovao porazom u Majamiju

Autor:

Sport

22.03.2018

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniseri Novak Đoković i Viktor Troicki nisu uspeli da se plasiraju u drugo kolo mastersa u Majamiju u konkurenciji dublova.

Đoković u petak startuje u singlu

Đoković i Troicki su u prvom kolu poraženi od Hrvata Nikole Mektića i Austrijanca Aleksandera Peje 2:1, po setovima 4:6, 7:5, 10:3. Meč je trajao 104 minuta.

 

 

 

 

 

 

 

Srpski teniseri su loše ušli u meč, a Đoković je već na startu ovog duela napravio dve duple servis greške, što je Hrvatu i Austrijancu donelo brejk. Mektić i Peja su poveli 4:1, ali su onda Novak i Viktor zaigrali najbolje što mogu, osvojili pet gemova i prvi set dobili 6:4.

U drugom setu, teniseri su bili sigurni na svoj servis. Đoković i Troicki su poveli 5:4, ali je austrijsko-hrvatska kombinacija izjednačila na 5:5. Troicki je u narednom gemu izgubio servis, a onda su Peja i Mektić osvojili još jedan gem, došli do 7:5 i 1:1 u setovima.

U trećem setu, odnosno super taj-brejku, Hrvat i Austrijanac su briljirali i sa 10:3 otišli su u osminu finala.

U finišu meča, Troicki se toliko iznervirao da je slomio reket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Troicki je ranije danas eliminisan je u prvom kolu u singlu od Denisa Šapovalova iz Kanade 2:1, po setovima 6:3, 6:7, 7:6.

Đoković će u petak oko 20 sati u 2. kolu singla igrati protiv Francuza Benoe Pera.

Masters u Majamiju igra se za nagradni fond od 7.972.535 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading