ĐOKOVIĆ POBESNEO NA IVANIŠEVIĆA USRED MEČA: AKO te pitam, znači NIJE sve OKEJ!

Autor:

Sport

02.01.2024

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije sve išlo kao planirano.

ĐOKOVIĆ POBESNEO NA IVANIŠEVIĆA USRED MEČA: AKO te pitam, znači NIJE sve OKEJ!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Teniska reprezentacija Srbije protiv selekcije Češke igra poslednji meč E grupe Junajted kupa.

Nakon što je Marketa Vondrušova pobedila Olgu Danilović u prvom meču, Novak Đoković je sa 2:1 (6:1, 6:7, 6:1) srušio Jiržija Lehečku.

Nole je odlično otvorio meč i uvodni set je osvojio sa ubedljivih 6:1.

Srpski as je i u drugom setu prvi stigao do brejka, poveo 3:1, ali je onda usledila serija od četiri osvojena gema zaredom Lehečke. Ipak, Čeh tada nije uspeo da okonča set, već se Đoković izvukao, ali je na kraju u taj-brejku Jirži slavio sa 7:3.

To kao da je samo razljutilo Novaka, koji je odlučujući set odigrao na najvišem nivou i lagano ga je osvojio.

Nije išlo sve bajno za reketa broj jedan na svetu, s obzirom na to da je, osim povrede zgloba, imao i određene prepirke sa trenerom Goranom Ivaniševićem.

 

 

Znam brate, al iako te pitam... Nije sve okej, šta je sve okej? Ako te pitam znači nije sve okej - rekao je Đoković, te dobio odgovor:

Ne mogu ti ništa reći kad je dobar servis, je**m mu mater, sve okej, nemam šta da ti kažem kad je sve okej. Dobar servis, mali aut, idemo dalje, uzvratio je Ivanišević.

Ipak, ova pobeda je bila "pirova", pošto je nakon završetka meča potvrđeno da Đoković ne može da nastupa u dublu sa Olgom Danilović zbog povrede ručnog zgloba.

Uspeo sam da odigram nekako, nije ni prvi ni poslednji put da se dešavaju takve stvari. Moram da pronađem rešenje, moramo da vidimo šta će se dalje dešavati. Miks? Ne znam - rekao je Nole posle meča, upitan da prokomentariše povredu, da bi potom bilo potvrđeno da će Hamad Međedović nastupati u miks dublu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading