Čilić eliminisan baš kao i Novakov dželat

Autor:

Sport

13.03.2018

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački teniser Filip Kolšrajber iznenadio je Hrvata Marina Čilića i pobedom 6:4, 6:4 plasirao se u osminu finala Mastersa u Indijan Velsu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marin Čilić

Nemac je u jednom od najboljih izdanja u karijeri savladao drugog nosioca u kalifornijiskoj pustinji za sat i 24 minuta i u borbi za mesto u četvrtfinalu sastaće se sa Francuzom Pjerom Erberom kome je sunarodnih Gael Monfis predao duel u drugom setu kod rezultata 6:2, 3:1.

Kolšrajberu je po jedan oduzet servis u oba seta bio dovoljan da napravi jedno od većih iznenađenja u Indijan Velsu, a imao je maksimalnu realizaciju brejk lopti.

Sa druge strane Čilić, koji je prošle godine eliminisan u drugoj rundi, je imao četiri brejk prilike, ali nijednu nije realizovao. Bila je ovo sedma pobeda Nemca u 12. međusobnom duelu sa Hrvatom.

Prvi Masters u sezoni završen je i za Japanca Taro Danijela, koji je u 2. kolu eliminisao Novaka Đokovića.

Kvalifikant je poražen od Leonarda Majera sa 6:4, 6:1 za sat i 16 minuta. Argentinac u sledećoj rundi čeka Huana Martina Del Porta ili Davida Ferera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading