Erani slaba za Kerberovu!

Autor:

Sport

21.02.2018

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelik Kerber nastavlja sa odličnim igrama ove sezone, sada je u drugom kolu turnira u Dubaiju savladala Italijanku Saru Erani sa 6:4, 6:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Anđelik Kerber

Italijanka se u prvom setu čak neočekivano dobro držala, ali je krajem prvog i početkom drugog seta Kerber uzela četiri gema u nizu i tako prelomila meč.

Njena naredna protivnica biće Karolina Pliškova, koja je u neizvesnom duelu savladala Karlu Suares Navaro 5:7, 6:2, 6:4 za nešto više od dva časa igre.

U duelu dve igračice sa suprotnim stilovima igre devojka iz Španije dobro se držala, u trećem setu je imala i brejk viška, ali je Čehinja na kraju ipak slavila.


- Nisam dobro igrala, obe smo se pomalo mučile. Nisam igrama mnogo mečeva otkad sam se vratila iz Melburna, tako da tek pronalazim ritam. Mislim da je ova vrsta trijumfa, kada ne igram najbolje, posebno važna - rekla je Karolina.

U četvrtfinalu sastaće se Kerber – Pliškova, biće to repriza finala US opena iz 2016. godine u kojem je slavila Nemica. Ona vodi i sa 6-3 u međusobnim okršajima, a dobila je i poslednji duel prošle godine u Tokiju.

U prvom meču dana Naomi Osaka pobedila je Anet Kontavejt sa 6:2, 7:6 (7-5) i igraće sa boljom iz susreta Svitolina - Vang.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading