ROTERDAM: 259. teniser sveta izbacio Vavrinku

Autor:

Sport

13.02.2018

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trostruki Gren slem šampion Stan Vavrinka izgubio je na startu turnira u Roterdamu od domaćeg igrača Talona Grikspora sa 4:6, 6:3, 6:2.

RepublikaFoto: instagram.com/stanwawrinka85
Sten Vavrinka

Grikspor ima 21 godinu, trenutno je 259. na svetu, a to mu je bio treći meč na ATP nivou, pošto je prethodna dva izgubio. 

Za turnir u rodnoj zemlji dobio je specijalnu pozivnicu i pokazao je da je to bila ispravna odluka – posle izgubljenog prvog seta, do kraja više nije dozvolio Vavrinki nijednu brejk loptu i zasluženo je došao do trijumfa za 89 minuta igre.

 

 


Vavrinka je prošle nedelje igrao u polufinalu u Sofiji, ali izgleda da će mu ipak biti potrebno duže vremena da se vrati u formu posle šestomesečne pauze zbog problema sa kolenom.

 

Rodžeru Federeru sada je olakšan put ka prvom mestu – za to mu je dovoljno polufinale, a Vavrinka mu je bio projektovani protivnik u četvrtfinalu. Rodžer na startu igra sa Bemelmansom, pa sa Kolšrajberom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading