Novak se vraća na Đurđevdan!

Sport

08.02.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po svemu sudeći, Novak Đoković vraća se na teren 6. maja - na Đurđevdan!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković je 22. januara odigrao poslednji meč

Naime, nakon operacije lakta koji ga već duže vreme muči, srpski teniser ima prijavljena učešća na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, ali s obzirom na to da za njih najverovatnije neće biti spreman, prvi put će zaigrati tek u Madridu!

SPAS OD IMAZA

Prestižan turnir iz kategorije 1000 počinje baš na veliki hrišćanski praznik, a kako Novak od početka karijere ističe da je vernik, mnoge je obradovalo što će se baš tad vratiti.

- Odlično, taman u gostima kod Rafaela Nadala da počne sa povratkom na pravi put. Sveti Đorđe je pobednik, pa verujem da je to dobar datum za početak, da i naš Novak bude ponovo u vrhu. I pre svega da se spase zlih sila koje su oko njega i onoga što propagira guru Pepe Imaz - smatra sveštenik Rastko Puzović.

RepublikaFoto: Starsport

NOLE, NE ŽURI

Ova informacija posebno je oduševila teniskog stručnjaka Radmila Armenulića. Sa sportske strane otkriva zašto je dobro da posle oporavka zaigra u Madridu. Odavno stižu najave da neće nastupiti na Rolan Garosu...

- Jedan razlog što je odabrao da preskoči Monte Karlo i igra Madrid je što je to spora šljaka, a drugi je, siguran sam, što pada na Đurđevdan. Ovaj drugi razlog je važniji. Sigurno će ga dodatno motivisati ako izađe na teren baš tada. Svakako, ne treba da žuri i, ako oseti i najmanji bol, bolje je da odustane od turnira. Od srca se nadam da se to ipak neće dogoditi - kaže proslavljeni teniski stručnjak Radmilo Armenulić za Srpski telegraf i sa oduševljenjem dodaje:

- To je moja slava, nazvaću ga baš da mu kažem da sam presrećan što se tada vraća!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading