PILIĆ: Šljaka dobra podloga za Novakov povratak

Autor:

Sport

04.02.2018

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je u petak objavio da je podvrgnut hirurškom zahvatu na laktu. Mediji su počeli sa spekulacijama u vezi sa povratkom srpskog asa na teren, pa se kao prvi turnir na kojem će Novak navodno zaigrati pominje Vimbldon.

 

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Pilić

Đokovićev nekadašnji mentor Nikola Pilić je u razgovoru za Novosti istakao da veruje da će Novak biti spreman za turnire na šljaci.

- Mislim da može da se vrati do Pariza, iako s takvom povredom ne treba žuriti. Indijan Vels i Majami su verovatno već otpisani, ali šljaka je dobra podloga za povratak, jer je pritisak na ruku tad manji. Bitno je da ta kost zaraste - rekao je Pilić za "Novosti".

Ipak, Pilić savetuje Đokovića da ne treba da žuri sa povratkom na teren, jer je najvažnije da se u potpunosti oporavi.

- Novak sada zna da ne sme na teren dok se ne oporavi u potpunosti. Ali, čim bol prestane pod najvećim opterećenjem, znaće da je spreman za povratak. Samo ne treba da žuri, kako se stvari ne bi pogoršale - dodao je čuveni Splićanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading