Đere: Bilo je prilika protiv Kverija, ali ih nisam iskoristio!

Autor:

Sport

02.02.2018

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Laslo Đere izjavio je nakon poraza od Sema Kverija na startu Dejvis kup duela protiv SAD da nije iskoristio šanse koje je imao tokom susreta na pravi način.

RepublikaFoto: Starsport
Đere nije uspeo da napravi iznenađenje protiv Kverija

– Žao mi je što sam izgubio, imao sam neke polušanse, na 0:30 i 15:30, ali je najčešće je u tim trenucima Kveri odigrao dosta dobro – rekao je Đere na konferenciji za novinare.

Đere je kazao da je dobro ušao u meč, medjutim, da mu je u drugom setu malo pala koncentracija i da se nije osećao najbolje.

– Što se tiče trećeg i četvrtog seta, dobro sam se osećao, mislim da sam dizao nivo igre do samog kraja, ali tako je i on uradio i danas je bio bolji od mene. Mislim da je imao i više sportske sreće – rekao je Đere.

– Ovo je bila nova situacija za mene iako sam prošle godine igrao prvi put pred domaćem publikom. Kad ste u Dejvis kupu ne igrate samo za sebe, već za ceo tim i državu – izjavio je Đere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading