Kveri je ipak prejak: ĐERE IZGUBIO PRVI MEČ PROTIV SAD!

Autor:

Sport

02.02.2018

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na otvaranju 1. kola Dejvis kupa između Srbije i SAD, Laslo Đere nije mogao više od časnog poraza protiv Sema Kverija 1:3 - 7:6, 2:6, 5:7, 4:6.

RepublikaFoto: Starsport
Đere se isprsio pred Kverijem, ali nije mogao do pobede

Sem Kveri savladao je u četiri seta Lasla Đerea, koji je osvojio prvi, ozbiljno pretio u trećem, ali ipak nije mogao da se do kraja ravnopravno suprotstavi objektivnom favoritu i 12. teniseru sveta.

Niška publika je pozdravila Lasla na kraju susreta, pošto je nakon tri sata bespoštedne borbe sa favorizovanim Kverijem morao da položi oružje pred iskusnijim protivnikom.

Odigrao je sjajno Đere prvi set, odupro se protivniku i kroz taj-brejk došao do vođstva. 

U nastavku se pak ispraznio, pa je Kveri lako poravnao rezultat na 1:1 u setovima bez većih poteškoća.

U trećem i četvrtom setu je Đere igrao prilično ravnopravno sa protivnikom, ali je po jedan izgubljeni brejk u oba ova dela igre bio dovoljan da Amerikanci steknu prednost od 1:0 pred nastavak.

Kasnije u petak sastaće se Dušan Lajović (84) i Džon Izner (18), subota je rezervisana za okršaj dublova, a nedelja za preostala dva singla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading