Đere jedva čeka početak Dejvis kupa: DIVNO JE BITI UZ OVU EKIPU!

Autor:

Sport

30.01.2018

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči prvog kola Dejvis kupa u kom naši teniseri ovog vikenda odmeravaju snage sa selekcijom SAD, Laslo Đere je izjavio da su gosti favoriti, ali da je pred domaćom publikom u Nišu sve moguće.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đere: Svi u timu se sjajno slažu

- Volim da igram za reprezentaciju. Igrao sam kao junior, u mlađim kategorijama, i to je nešto posebno. Tenis je individualni sport, tako da je uvek lepo kad ste u ekipi, kad niste sami. Mi imamo sjajan tim i dobro se slažemo. Debitovao sam u Francuskoj na Dejvis kupu i to je bilo ogromno iskustvo za mene. Ono će mi pomoći u duelu protiv Amerikanaca - poručio je Đere.

Đere priznaje da nije očekivao da šljaka bude podloga za mečeve protiv Amerikanaca, ali da mu ni to neće predstavljati nepremostiv problem.

- Šljaka je malo brža nego sto smo očekivali, ali meni odgovora. Dobro sam se privikao na uslove. Volim da igram u Nišu, osećam se kao u rodnom gradu. Lepe uspomene me vežu za Niš, jer sam ovde osvojio fjučers. Protiv Amerikanaca će biti teško. Možda su oni favoriti, ali nama ide u prilog što igramo pred domaćom publikom. Daćemo sve od sebe, svi imamo želju da pobedimo i prođemo u četvrtfinale - zaključio je naš teniser.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading