Još jedan favorit završio AO: KAJL EDMUND IZBACIO TREĆEG NOSIOCA!

Autor:

Sport

23.01.2018

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski teniser Kajl Edmund ostvario je jedan od najvećih uspeha u karijeri, pošto je u četvrtfinalu Australijan opena bio bolji od favorizovanog Grigora Dimitrova sa 3:1 u setovima - 6:4, 3:6, 6:3, 6:4!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Edmund proslavlja veliki uspeh

Nakon Đokovića, još jedan od favorita otvorenog turnira Australije je doživeo poraz. Treći nosilac, Bugarin Grigor Dimitrov, morao je da čestita Britancu Kajlu Edmundu na kraju njihovog duela u 1/4-finalu.

Mladi Britanac igra odličan turnir što je potvrdio i na ovom duelu i posle skoro tri sata igre napravio najveći uspeh u karijeri.

Edmundu je ovo bila prva pobeda nad top3 igračima na svetu. Iako Britanci nemaju Endija Marija u Australiji, iskočio je Edmund koji će se u borbi za finale sastati sa boljim iz susreta, Rafael Nadal – Marin Čilić.

Meč je obilovao brejk loptama, šansama za onog drugog tenisera, i u takvoj situaciji 23-godišnji Britanac uspeo je da ostvari najveći uspeh u karijeri. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading