Zverev o zaradama tenisera: PITAJTE NOVAKA ŠTA MISLI, JA SAM OVDE DA BIH IGRAO!

Autor:

Sport

16.01.2018

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački teniser Aleksandar Zverev pobedio je u prvom kolu Australijan opena Tomasa Fabijana sa 3:0 u setovima bez većih problema, a Zverev se nakon meča osvrnuo i na pitanje novinara šta misli o drugačijem načinu raspodele zarada među profesionalnim teniserima za koji se zalaže naš Novak Đoković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zverev: Ovde sam da igram tenis, ne bih želeo da pričam o drugim stvarima

Na konstataciju novinara da je on podržao Novakov predlog za drugačiji obračun zarada, kako bi se smanjio jaz među 10 najboljih igrača i ostalih tenisera, Zverev se postavio prilično rezervisano.

- Ne znam odakle to sve dolazi. Mi igrači sa ATP liste smo imali sastanak u petak i u subotu. Svi su bili prisutni, pa i ja. Novak je najviše pričao. Iako ja nisam kazao ni reč na to što je rekao, moje ime se pojavilo negde u novinama. Ne znam odakle to, ja nisam ni za, ni protiv. Bio sam tamo kao i svi ostali, Nemam formiran stav o tome jer je to bio prvi put da se o tome razgovaralo. Svi su slušali i to je bilo sve - istakao je 20-godišnjak.

Na dalje pitanja da li smatra da bi nagradni fond zaista trebao da bude veći, Zverev je odgovorio da e bi želeo previše da se upliće u takvu vrstu polemike.

- Ovde sam da bih igrao. Pitajte Novaka šta misli tim povodom, ja sam ovde da igram i srećan sam zbog toga što igram na velikim terenima. Srećam sam da igram protiv svojih protivnika, uživam u tome. Moj cilj je da ovde dobijem mečeve i da ne razmišljam o mnogo stvari - istakao je Zverev, čiji je sledeći protivnik njegov zemljak i 62. reket sveta Peter Gojovčik.

- On je neko ko odlično igra na tvrdoj podlozi. Mislim da je dobro igrao i u Oklandu. Radujem se da igram sa njim, videćemo kako će meč proći - zaključio je Zverev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading