Jelena Dokić šokirala javnost: HTELA SAM DA SKOČIM SA 20. SPRATA!

Autor:

Sport

16.01.2018

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša bivša teniserka Jelena Dokić zatresla je širu javnost nakon objavljivanja šokantnih detalja iz autobiografske knjige "Nesalomiva", u kojoj je najveći deo posvećen fizičkom i mentalnom zlostavljanju od strane njenog oca Damira. Jelena je tek sada otkrila da je čak i pomišljala da skoči sa 20. sprata zbog depresije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dokićeva: Deset godina sam bila u depresiji zbog zlostavljanja oca

- Živela sam u Monte Karlu na 20. spratu do 2007. godine. Izašla sam na terasu, stala na ivičnjak i želela sam da skočim - otkrila je Dokićeva. 

U poslednjem trenutku u pomoć joj je pritekao njen prijatelj. Dokićeva je priznala da je punih 10 godina patila od depresije zbog torture koju je nad njom vršio otac Damir.

- Zlostavljao me od šeste godine. Petnaest godina me zlostavljao fizički, a verbalno više od 20. Nazivao me kurvom, droljom, kravom, to je mnogo bolelo. Izgubiš samopouzdanje, osećaš se bezvredno. Pisala sam o udaranju ispod pojasa, pljuvanju, to se dešavalo svakodnevno, čak i posle pobeda - dodala je Dokićeva u izjavi za Bild. 

Dokić je 2002. godine bila četvrta na WTA listi. Osvojila je šest turnira u karijeri, igrala polufinale Vimbldona i zaradila oko 4,5 miliona dolara od nagrada. Niko godinama nije znao kroz kakvu torturu prolazi. 

- Dve godine nisam razgovala sa ocem. On i dalje veruje da nije radio ništa loše - dodala je Jelena koja sada radi kao TV analitičar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading