LEPA RUSKINJA OTVORILA DUŠU Šarapova: Mislila sam "osvojiću par turnira i onda ću se udati", ali...

Autor:

Sport

14.01.2018

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruska teniserka Marija Šarapova priznala je da nije očekivala da će ostati tako dugo na WTA turu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šarapova će juriti titulu u Melburnu

Šarapova (30) je nekadašnja najbolja teniserka sveta, a trenutno je 47. na WTA listi. Ona je u karijeri osvojila 36 titula, a od toga pet grend slem trofeja.

- Kada sam bila tinejdžerka, nikad nisam mislila da ću igrati posle tridesete godine. Mislila sam osvojiću nekoliko turnira i onda ću imati porodicu. A evo me i dalje u sportu koji mi je toliko dao - i dalje se nadam da ću zasnovati i porodicu - rekla je Šarapova.

Ona će u prvom kolu turnira u Melburnu igrati sunarodnice Tatjane Marije. Ruskinja je bila suspendovana zato što je 2016. tokom Australijan opena pala na doping testu zbog korišćenja meldonijuma. Šarapova je bila suspendovana na 15 meseci, a na teren se vratila u aprilu prošle godine.


- Motiva i dalje imam. Nadam se da ću sebe staviti u poziciju da se vratim na vrh. Imam velika očekivanja od sebe jer sam već bila tamo i bila najbolja u tim momentima. Nadam se da ću tako nastaviti - navela je Šarapova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading