Srpkinja je UDARNA VEST u Budimpešti: Aleksandra pružila MOĆNU podršku Ukrajini i udarila KONTRU Rusiji!

Autor:

Sport

17.07.2022

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska igračica jasno izrazila svoj stav o ruskoj agresiji na Ukrajinu.

Srpkinja je UDARNA VEST u Budimpešti: Aleksandra pružila MOĆNU podršku Ukrajini i udarila KONTRU Rusiji!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandra Krunić

Najbolja srpska teniserka Aleksandra Krunić privukla je veliku pažnju na društvenim mrežama podrškom Ukrajini.

Naime, ona je nosila traku u žuto-plavim bojama ukrajinske zastave, što je primećeno tokom polufinala turnira u Budimpešti. Srpkinja je deklasirala Ruskinju Juliju Putincevu, koja nastupa pod zastavom Kazahstana, a interesantan detalj je da je Aleksandra rođena u Moskvi.

 

 

Krunićeva će u mađarskoj prestonici danas pokušati da dođe do druge WTA titule u karijeri, a podsećamo da je ruska agresija na Ukrajinu počela 24. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Boca 69

17.07.2022 10:00

Svako ima pravo na svoje mišljenje .Zar svi nemamo pravo da mislimo i odlučujemo svojom glavom .Jedino što nemamo pravo je nametanje svog mišljenja drugima .Ja je podržavam i ako se ne slažem u potpunosti sa isključivost sa odabirom strane u ratnom sukobu .Opet ,to je moje lično mišljenje a ne znači da sam ja u pravu .

Ja

17.07.2022 10:04

Malecka glumi ludilo ! To je kao kada bi nosila traku sa zastavom Albanije u znak podrške Albancima sa Kosova koje je " ničim izazvana " Srbija napala da bi odbranila narod koji tamo živi . Bolje da se ti devojko držiš sporta i da se nikome ne dodvoravaš , pogotovo ne na štetu nas ostalih Srba .

Ti

17.07.2022 14:38

@Ja - Ne lupaj , pošto pada na Listi rangiranih , mora da se zarađuje na nemoralne načine , staviće ona i zastavu Kosova ako od toga bude imala korist . Samo da još jednom čujem nekoga da za nju kaže da je po patriotizmu " Ženski Nole " . On je za nju misaona imenica .

Prolece

17.07.2022 14:46

Nadam se da nikad više nečes pobedivati! Neka ti je ovo zadnji put. Sramota.