Čekanju je došao kraj: POZNAT TERMIN PRVOG NOVAKOVOG MEČA NA AO!

Autor:

Sport

12.01.2018

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon više od 200 dana, odnosno malo jače od šest meseci, Novak Đoković se vraća na teren za jedan zvaničan ATP meč. Organizator Australijan opena sastavio je satnicu za prvo kolo prvog gren slema u ovoj godini, a naš teniser će na teren u utorak 16. januara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak kreće od 16. januara u pohod na AO

Na zvaničnoj stranici Otvorenog prvenstva Australije potvrđeno je i da će teniseri iz gornjeg dela muškog i donjeg dela ženskog žreba krenuti od prvog dana - ponedeljka rano ujutru.

Đoković će, dakle, drugog dana turnira odigrati svoj prvi meč u Melburnu, a protivnik će mu biti Amerikanac Donald Jang. Ukoliko Novak bude uspešan na otvaranju Australijan opena naredna prepreka će mu vrlo verovatno biti Gael Monfis.

Od srpskih predstavnika, drugog dana Australijan opena na terene u Melburnu izlazi i Filip Krajinović, kojeg očekuje meč sa Francuzom Adrijanom Manarinom. Premijernog dana (ponedeljak, 15. januara) igraju Viktor Troicki, Dušan Lajović, Laslo Đere, ali i Aleksandra Krunić.

Rival Lajovića u prvom kolu biće Argentinac Dijego Švarcman, Troicki će igrati protiv Aleksa Bolta, a Đerea očekuje duel sa Ivom Karlovićem. Aleksandra Krunić učešće otvara mečom protiv Estonke Anet Kontaveit.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading