Vapaj Ukrajinca UZDRMAO planetu: Rusi ispalili 62 rakete, ovo je naš Vimbldon - Stahovski se oglasio BRUTALNOM porukom na Tviteru!

Autor:

Sport

26.06.2022

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat u Ukrajini ne jenjava, a teniseri stali u odbranu otadžbine.

Vapaj Ukrajinca UZDRMAO planetu: Rusi ispalili 62 rakete, ovo je naš Vimbldon - Stahovski se oglasio BRUTALNOM porukom na Tviteru!

Foto: www.profimedia.rs

Sergej Stahovski u uniformi

Ukrajinac Sergej Stahovski od početka ruske invazije na njegovu zemlju dosta je aktivan u javnosti, a sada se oglasio uoči trećeg Grend slema sezone.

Stahovski je na svom Tviter nalogu podelio nekoliko fotografija na kojima je njegov sunarodnik Aleksandar Dolgopolov, ali i Švajcarac Rodžer Federer.

Ovo smo nekada bili mi... Sada je ovo naš Vimbldon... Sinoć su lansirane 62 rakete za napad na različite gradove u Ukrajini - napisao je Stahovski.

 

 

Inače, dvojica Ukrajinaca su već nekoliko meseci u vojsci kako bi odbranili svoju zemlju od ruskih agresora, a sada su uputili "vapaj" celom svetu.

Podsetimo, Stahovski je u Londonu 2013. godine ostvario "trijumf karijere" iznenadnom eliminacijom Švajcarca, danas vlasnika osam vimbldonskih pehara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading