BRITANCI SE POKAJALI: Rusi se VRAĆAJU na Vimbldon?!

Autor:

Sport

25.06.2022

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Londonu su svesni da turnir gubi mnogo, pa je stigla najava da će zabrana uskoro biti skinuta.

BRITANCI SE POKAJALI: Rusi se VRAĆAJU na Vimbldon?!

Foto: Tanjug/AP

Ruski teniser Danil Medvedev

Sali Bolton, direktorka Ol-Ingland klaba, izjavila je da bi ruski i beloruski teniseri već naredne sezone mogli da zaigraju na Vimbldonu.

Njima je zabranjen nastup u Londonu zbog ruske invazije na Ukrajinu, a Britanka je takvu odluku nazvala "teškom".

- Odluka koju smo doneli odnosi se samo na ovu godinu. I dalje verujemo da je ta odluka bila ispravna. Ipak, nemoguće je predvideti gde ćemo biti za godinu dana - navela je Boltonova, a potom je dodala:

 

 

- Bilo je jako teško doneti ovakvu odluku i duboko žalimo zbog svih onih koji će njome biti pogođeni - reči su Salo Bolton.

Podsetimo, treći Grend slem sezone počinje u ponedeljak, a titulu će kao prvi nosilac braniti Srbin Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Opanak

25.06.2022 18:43

Opljackali ceo svet, pa oni cene sta je pravilno a sta nije; na zalost je danas novac ispred svega, pa nije ni cudo sto se ni jedan teniser nije odrekao prilike da zaradi, a vrv nece proci ni prvo kolo, ali jbg. 10k funti nije za bacanje a obraz i cast i tako su danas nepoznanica za vecinu!? Nvrv da se ni jedan teniser nije solidarisao ni sa Novakom na AO, a ni sa Rusima u Londonu, tak da je beli sport daleko, daleko od gospodskog i dzentlmenskog, postao je to davno reality za ogromne pare? Da je desetak prvoplasiranih otkazalo igru, London bi postao neki amaterski turnir za podsmeh celog sveta, ali...nadam se da je Novak konacno skapirao da se zalaze za pogresne ljude, i da je jedini gubitnik u tome on sam jer je njegova koncentracija prilicno otisla sa igre i terena u neke nesportske vode...Nadal to koristi na najbolji nacin, pravi predstavu sa povredom i grabi svaki poen ne bi li bio bar u necemu ispred svih, a zapravo su to jedino 14 RG, i 22 gs, sve ostalo je dalekoooo iza Noleta, sto naravno zapadno svetu lazi i prevara nije razlog da Noleta otpisuje?!?