(VIDEO) Prilagođava se povredi: Novak promenio tehniku servisa

Autor:

Sport

10.01.2018

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković vratio se na teren nakon šestomesečne pauze, a sa novim početkom na terenu došla je i nova tehnika serviranja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Naš teniser na novom početku

Nekadašnji prvi reket sveta skatio je pokret prilikom servisa kao posledica šestomesečne pauze zbog povrede lakta.

Srpski teniser zbog povrede lakta nije igrao od Vimldona prošle godine, kada je morao da preda meč četvrtfinala Tomašu Berdihu.

Novak je pred prvi Grend slem sezone odigrao egzbicione mečeve – Kujong klasik i "Taj-brejk tens". Nole je u prvom susretu slavio protiv petog tenisera sveta Austrijanca Dominika Tima sa 2:0 u setovima (6:1, 6:4), a u drugom susretu istog dana je doživeo poraz od Australijanca Lejtona Hjuita.

Nadal je nešto posle toga slavio protiv Hjuita, dok je Đoković sedeo pored terena i zezao se sa dvojicom tenisera, pri čemu je čak i imitirao španskog igrača.

Đoković je na kraju odigrao dubl meč u paru sa Lukom Pujom protiv Nika Kirjosa i Dominika Tima. Srpsko-francuski par je pobedio, ali rezultat ovde nije bio u prvom planu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading