OD OVOGA ĆE UŠI DUGO BRIDETI: Dobio je udarac kakav nije mogao ni da zamisli!

Autor:

Sport

02.05.2022

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestok udar na španskog tenisera...

OD OVOGA ĆE UŠI DUGO BRIDETI: Dobio je udarac kakav nije mogao ni da zamisli!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Novak Đoković

Nekadašnji ukrajinski teniser Sergej Stahovski koji se nakon početka rata u svojoj državi priključio vojnim jedinicama, žestoko se usprotivio Rafaelu Nadalu zbog njegove izjave u vezi zabrane ruskim i beloruskim teniserima da učestvuju na predstojećem Vimbldonu.

Sergej Stahovski koji važi za velikog prijatelja Novaku Đokoviću koji mu je i prvi uputio reči podrške nakon početka dešavanja u Ukrajini, je na društveoj mreži Tviter napisao:

– Takmičili smo se zajedno, igrali smo jedan protiv drugog. Molim te reci mi kako je fer to što ukrajinski teniseri ne mogu da se vrate kući? Kako je fer to što ukrajinska deca ne mogu da igraju tenis? Kako je fer to što Ukrajinci umiru? – napisao je Stahovski, koji je veliki prijatelj Novaka Đokovića. Setimo se da je Novak bio prvi koji mu je uputio podršku na početku rata u Ukrajini.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading