PUNE: Kukuškin bolji od Đerea

Autor:

Sport

03.01.2018

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Laslo Đere završio je učešće na turniru u indijskom Puneu, pošto ga je u drugom kolu savladao Mihail Kukuškin iz Kazahstana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Laslo Đere

Kukuškin, 74. igrač na ATP listi, pobedio je 14 mesta slabije rangiranog igrača iz Srbije rezultatom 7:5, 7:6 (7-5), posle sat i 55 minuta igre. 

Đere je odlično otvorio duel u Puneu, imao je prednost i od 4:1 i 5:3 u prvom setu, ali je Kukuškin preokrenuo i sa dva brejka, uz sigurne servise osvojio prvi deo igre. 

Kazahstanski teniser je u drugom setu nastavio sa dominacijom sa kraja prvog, brejknuo je rivala, ali je Đere uspeo da uzvrati pa se meč produžio u taj-brejk. U dodatnom delu igre se grešilo mnogo na obe strane, ali je jedan mini brejk manje imao Kukuškin koji je do pobede došao na drugu meč loptu. 

Kukuškin će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika meča Tijago Montero - Kevin Anderson. 

Turnir u Puneu je ATP serije 250, igra se na tvrdoj podlozi, a nagradni fond je 501,345 dolara. Prošlogodišnje izdanje je osvojio Španac Roberto Bautista Agut. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading