Okland zove Novaka Đokovića

Autor:

Sport

31.12.2017

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor ATP turnira u Oklandu Karl Badž izjavio je da pkušava da dovede Srbina Novaka Đokovića na turniru na Novom Zelandu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković igra na Novom Zelandu?

Đoković se u petak povukao sa egzibicionog turnira u Abu Dabiju. On je potom zbog povrede lakta odlučio da ne igra ni na turniru u Dohi.

Badž je odlučio da pozove Đokovića na ATP turnir u Oklandu, koji počinje 7. januara.

- Obavili smo početni razgovor, dobili smo brz odgovor, što je odlično. Priča je uvek bolja od tišine. Mislim da smo u dobroj poziciji, imamo prostora - rekao je Badž i dodao da će nastaviti pregovore sa timom Novaka Đokovića.

Badž je dodao da će se ako Srbin pristane da učestvuje na ovom turniru, obratiti Turističkoj organizaciji Oklanda za ekonomski razvoj kako bi obezbedio potrebna finansijska sredstva za njegov dolazak. 



Učešće u Oklandu su do sada potvrdili Huan Martin del Potro, Džon Izner i Džek Sok, zainteresovan je i Žo-Vilfred Conga, a poziv imaju i Tomaš Berdih te Miloš Raonić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading