NOVAK JE PROŽIVEO PAKAO: Nakon njegovih REČI sve je postalo više nego JASNO!

Autor:

Sport

13.03.2022

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinski teniser Sergej Stahovski nedavno je na društvenim mrežama obelodanio poruke podrške koje je dobio od strane najboljeg srpskog tenisera.

NOVAK JE PROŽIVEO PAKAO: Nakon njegovih REČI sve je postalo više nego JASNO!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Povodom svih dešavanja na teritoriji Ukrajine, Novak Đoković je uputio reči podrške kolegi sa terena Sergeju Stahovskom koji je po izbijanju ratnih sukoba obukao uniformu i stavio se na raspolaganje svojoj državi.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/stako_s

 

 

U razgovoru za "Eurosport", Stahovski je objasnio zašto je javno obelodanio jedino poruke podrške koje je dobio od strane Novaka Đokovića. Ukrajinac je istakao:

- Izbacio sam Novakovu poruku uz njegovu dozvolu jer znam da bi za Ukrajince to bilo bitno. Ne bi svi Ukrajinci poznavali Rišara Gaskea ili Lukasa Puja, ili neke druge momke. Novak je drugačiji, jer je Novak proživeo pakao kad je bio mlad. On potpuno razume kroz šta naša deca trenutno prolaze u Ukrajini dok dana provode u skloništima i metro stanicama - istakao je Ukrajinac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading