GOSPODIN KAKVOG NEMA: Novinar NAMERNO PROVOCIRAO Medvedeva, ovaj ga šmekerski postavio na mesto!

Autor:

Sport

25.02.2022

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danil Medvedev sa velikim uspehom nastupa na turniru u Akapulku u jeku rata koji je započeo u Ukrajini.

GOSPODIN KAKVOG NEMA: Novinar NAMERNO PROVOCIRAO Medvedeva, ovaj ga šmekerski postavio na mesto!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev se rutinskom pobedom nad Jošihitom Nišiokom plasirao u polufinale ATP turnira u Akapulku gde će igrati sa Rafaelom Nadalom.

Takođe, ruski teniser će od narednog ponedeljka po prvi put u karijeri postati najbolji igrač planete.

Novinari su na konferenciji za medije, umesto o meču i Danilovom osvajanju prvog mesta, pričali samo o ratu između Rusije i Ukrajine. 

- Čestitke na pobedi i velikom uspehu, ali hoću da te pitam da li imaš pomešana osećanja jer je ovo veliki dan za tebe, ali isto tako i komplikovan za tvoju zemlju? - glasilo je novinarsko pitanje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Medvedev je gospodski odgovorio na ovu provokaciju.

- Naravno, u ovakvom trenutku shvatate da tenis nije tako važan. Dobio sam dosta poruka, bilo je emocija… Ovo je pravi rolerkoster - rekao je Medvedev koji je dodao da nije znao da će postati najbolji teniser sveta ako Đoković izgubi, pa se i sam iznenadio.

Rus je za kraj imao poruku za sve.

- Praćenje vesti od kuće, pa buđenje ovde u Meksiku, nije bilo lako. Time što sam teniser, želim da promovišem mir širom sveta. Igramo u toliko različitih zemalja. Bio sam u toliko zemalja kao junior i kao profesionalac. Jednostavno nije lako čuti sve ove vesti… Ja sam za mir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading