BRITANCI PONOVO UDARILI NA NOVAKA: Đoković je LAŽIRAO testove! Tvrde da imaju i DOKAZE! (FOTO)

Autor:

Sport

28.01.2022

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako piše BBC, pojavile su se sumnje oko vremena izdavanja pozitivnog testa na Covid koji je Novak Đoković koristio za ulazak u Australiju.

BRITANCI PONOVO UDARILI NA NOVAKA: Đoković je LAŽIRAO testove! Tvrde da imaju i DOKAZE! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Navodno, serijski broj na njegovom testu 16. decembra je van redosleda kojim se nižu testovi iz Srbije.

Kod je veći nego kod njegovog drugog (negativnog) rezultata testa od šest dana kasnije. Njegov zahtev za vizu je na kraju odbijen, ali ne na ovim osnovama.

Dokumenti koje su njegovi advokati podneli saveznom sudu u Australiji uključivali su dva sertifikata o Covid-u (PCR), jedan sa pozitivnim rezultatom 16. decembra i jedan sa negativnim rezultatom 22. decembra.

Republika

Foto: BBC/printscreen

 

Nemačka istraživačka grupa pod nazivom "Zerforschung" prvo je primetila neslaganje da je raniji test imao veći kod za potvrdu od kasnijeg. Napisali su blog pod nazivom "PCR testovi Novaka Đokovića koji putuju kroz vreme" i udružili se sa nemačkim novinskim sajtom Der Spiegel koji je izveštavao o tom pitanju.

Đoković je testiran u Srbiji, a rezultate je dobio od Instituta za javno zdravlje Srbije. Svi ovi rezultati testa imaju jedinstveni kod za potvrdu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

BBC je posle navoda nemačkih medija sproveo istraživanje da li su ovi brojevi generisani u strogom hronološkom redu u jedinstvenoj nacionalnoj bazi podataka u trenutku obrade.

Oni su prikupili podatke iz što više srpskih sertifikata o testiranju da bi potvrdili pravilo hronološkog ređanja testova.

Ono do čega su došli je da je jedini izuzetak od svih kodova za potvrdu koje su zacrtali bio pozitivan test Đokovića 16. decembra.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Međutim, pošto su dva testa koje je uradio Novak obrađena u različitim laboratorijama, moguće je da su ove laboratorije izdate sa različitim serijama potvrdnih kodova. Ovo bi moglo objasniti zašto njegov prvi test ima veći kod od drugog. Međutim, Britanci na listi kodova za potvrdu imaju dva koja su obrađena u istoj laboratoriji kao i pozitivan test Đokovića (dva dana i četiri dana nakon njegovog uzorka), i oba imaju niže kodove za potvrdu.

Pored toga, rezultati testova koje su prikupili obrađeni su u osam različitih laboratorija, a u podacima ne postoji ništa što bi sugerisalo da različite laboratorije imaju odvojene serije kodova za potvrdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
PERA

28.01.2022 12:42

KO BRE VIŠE VERUJE TIM POKVARENIM ENGLEZIMA. ŠLJAM OD NARODA

Вагнер

28.01.2022 14:28

Наумили су да Новаку прекину каријеру и неће се зауставити.

Opanak

28.01.2022 15:10

Veruju Pero, kako ko, pa veruju oni kojima ti isti satanisti placaju u Srbiji da ne samo veruju njihovim pokvarenstinama, nego i da ih sire kao istinu?! A ja sad pitam kakve su to laboratorije u Srbiji iz kojih cure informacije o rezultatima, pa to je znacajno krivicno delo i za to bi trebalo da se prevasitavanje obavi u zatvorima? Ali znajuci nivo podlosti Gebelsovih potomaka nije nemoguce da su iskoristili tekst da popljuju i institucije Srbije, a i Novaka koji je trn u oku svetskim zlocincima, koji su i najbiolju svih vremena Mobiku na najbrutalniji nacin eliminisali, a njihov vojnik proglasen neuracunjivim i setka slobodno?!?

Milan

29.01.2022 01:09

Zar Novak, beli anđeo, da lažira testove? Taman posla. Pitanje je patriotizma da sad svi u glas to negiramo jer samo sloga nas spašava. Bilo koji argument koji naši dokazani neprijatelji navode je potpuno nebitan.