VELIČANSTVEN DOČEK NOVAKA U BUDVI! Delirijum na ulicama kraljice Mediterana! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.01.2022

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković, uz prisusto velikog broja građana, stigao na ceremoniju u Opštinu Budva gde mu je uručeno priznanje počasnog građanina crnogorske metropole turizma.

VELIČANSTVEN DOČEK NOVAKA U BUDVI! Delirijum na ulicama kraljice Mediterana! (VIDEO)

Foto: Facebook/Printscreen

Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nalazi se u Crnoj Gori još jednim lepim povodom. Danas će zvanično postati počasni građanin Budve.

Kako je juče najavljeno iz PR službe Opštine Budva, nakon sastanka koji će biti upriličen ovim povodom, u sali SO Budva održaće se ceremonija svečanog uručenja ovog najvećeg priznanja opštine Budva.

 

 

Skupština opštine Budva je još tokom 2018. godine donela odluku o proglašenju Novaka Đokovića za počasnog građanina metropole turizma.

- Osim izuzetnih sportskih rezultata Novak Đoković je dokazani humanista i dobročinitelj, prepoznat u čitavom svetu kao ličnost koja širi ljubav među ljudima, podstiče solidarnost i izuzetno doprinosi razvoju svesti za unapređenje vrednosti demokratskog društva - rečeno je u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading