POZNATO JE KO ČUVA ĐOKOVIĆA: Snaga, izdržljivost, sloboda i istrajnost!

Autor:

Sport

27.01.2022

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta tokom današnjeg dana, sa majkom Dijanom i ocem Srđanom prisustvovao je liturgiji u Hramu Svetog Save.

POZNATO JE KO ČUVA ĐOKOVIĆA: Snaga, izdržljivost, sloboda i istrajnost!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na udaru sramnih kritika

Kako prenosi dnevni list "Alo", Novak Đoković je nakon liturgije viđen na Dorćolu kako izlazi iz automobila i ulazi u sportski kompleks teniskih terena.

Međutim, jedna činjenica privukla je pažnju svih okupljenih.

Novak je oko vrata imao lančić na kojem je bila amajlija u liku vuka, drevnog srpskog simbola snage, izdržljivosti, slobode i istrajnosti.

- Odrastao sam u teško vreme za moju zemlju, ali neuspeh nikada nije bio opcija ni za mene ni za moju porodicu i uvek smo pronalazili način da preživimo. To je ojačalo moj karakter i deo toga dolazi što sam mnogo vremena proveo trenirajući s vukovima i ovo je energija vukova - rekao je jednom prilikom Đoković.

U poslednje vreme srpski as sve češće spominje vuka, a na US openu u septembru prošle godine njegova supruga Jelena nosila je majicu s Novakovim likom i posebnim natpisom „Trčim sa svojim vukom“.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading