SRAMNA PRESUDA! Pogledajte na koliko je OSUĐEN MONSTRUM koji je nožem u leđa ubo Moniku Seleš - NEVEROVATNO! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.01.2022

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlo je skoro tri decenije od najvećeg zločina u istoriji sporta. Tog 30. aprila 1993. godiine na meču potiv Magdalene Maleeve u Hamburgu, Nemac Ginter Parhe, sa leđa je nožem napao i ubo Moniku Seleš.

SRAMNA PRESUDA! Pogledajte na koliko je OSUĐEN MONSTRUM koji je nožem u leđa ubo Moniku Seleš - NEVEROVATNO! (VIDEO)

Foto: youtube.com/worldoftennis

Ukazivanje pomoći Moniki Seleš nakon uboda nožem

Parhe je danima unazad pratio Moniku, a na tom meču iskoristio je pauzu između gemova i sa leđa počinio monstrouzni napad na jednu od najboljih teniserki ikada.

Bio je opsesivni navijač sunarodnice Štefi Graf, koju je u godinama pre tog zločina, sa trona skinula upravo naša Monika Seleš.

 

 

Pomenuti monstrum je za takav jeziv zločin dobio svega dve godine zatvora i to USLOVNO!

Monika je tokom svoje vreme svoje karijere osvojila je devet grend slem turnira. Najmlađa je teniserka koja je osvojila Rolan Garos. Bila je dominantna teniserka 1991. i 1992, ali se morala povući iz tenisa 1993. godine, zbog povrede koju je dobila na turniru u Hamburgu kada ju je gledalac iz publike ubo nožem. Tenisu se vratila 1995, ali nije uspela doći do uspeha kojeg je imala početkom 90-ih godina.

Rođena je 2. decembra 1973. godine u Novom Sadu i trenutno živi u Americi gde je udata za jednog tmošnjeg biznismena. Godinama se borila sa viškom kilograma i postraumatskim stresom, a u svojoj autobiografskoj knjizi je opisala pakao kroz koji je prošla zahvaljujući gestu jednog monstruma...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading