NEKA CRKNU DUŠMANI! Novak ODUŠEVIO čoveka iz KOSMOSA - Australijo, pokrij se ušima!

Autor:

Sport

24.01.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se Australijan open bliži završnici, a Danil Medvedev, Rafa Nadal i ostali teniseri približavaju bici za trofej, sve je više ljudi iz raznih sfera života koji s pravom osporavaju njihovu šansu da se nazovu pravim šampionima Melburna.

NEKA CRKNU DUŠMANI! Novak ODUŠEVIO čoveka iz KOSMOSA - Australijo, pokrij se ušima!

Foto: Tanjug/AP

Razlog je razumljiv, s prvog grend slema u sezoni oteran je Novak Đoković, čovek koji je tamo uvek prvi favorit za titulu jer u kolekciji ima devet grend slem trofeja iz Australije.
Noletu je podrška stigla i od Austrijanca koji je neko vreme proveo u kosmosu, reč je o Feliksu Baumgartneru, padobrancu i egzibicionisti koji je 2012. skočio s ivice svemira.


Ko god da osvoji Australijan open to neće biti prava pobeda bez Đokovića, poručio čovek koji je 2012. skočio s ivice svemira

- Ko god pobedio na Australijan openu ove godine to neće biti prava pobeda bez Novaka Ðokovića. Novak je pobeđen politikom i KOVID restrikcijama na sudu, a ne od tenisera na centralnom terenu - napisao je na Fejsbuk nalogu Baumgartner.

Njegovo mišljenje deli i nekadašnji britanski teniser Greg Rusedski:

- Sjajno je videti koliko ima kvalitetnog tenisa na Australijan openu. Ali moram da kažem da se oseća izostanak prvog tenisera sveta Novaka Ðokovića iz muškog dela žreba - napisao je Rusedski na Tviteru.

Kad je reč o Baumgartneru, svet ga je upamtio 2012, kada je izveo tri skoka iz stratosfere. Poslednji, koji je ujedno bio i kruna njegove karijere, izveo je s visine od 38.045 metara. Slobodnim padom probio je granicu brzine zvuka pošto se njegovo telo kretalo brzinom od 377,1 metar u sekundi ili 1.357 kilometara na čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 


 

 

Komentari (0)

Loading