KAKO ĆE GA DOČEKATI ZAPADNI LICEMERI? Novak dobio POZIV od legende - Đoković se VRAĆA na teren?!

Autor:

Sport

24.01.2022

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok nagađanja na temu gde će Novak Đoković odigrati sledeći turnir, najbolji teniser sveta je dobio prvi zvanični poziv.

KAKO ĆE GA DOČEKATI ZAPADNI LICEMERI? Novak dobio POZIV od legende - Đoković se VRAĆA na teren?!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Ričard Krajiček, najbolji holandski teniser svih vremena, a sada direktor turnira serije 500 u Roterdamu, pozvao je srpskog asa da se takmiči preko medija.

On je tom prilikom izjavio sledeće:

- Novak obično ide na skijanje u februaru, da se oporavi od Australijan open. Mi se držimo pravila holandske vlade, a Đoković nije prekršio nijedno pravilo, tako da je dobrodošao i on to dobro zna - poručio je Krajiček, koji je zatim dodao:

- Takođe se trudim da nemam mišljenje o tome što mu se dogodilo, svako je slobodan da odluči o vakcinaciji, to je njegov izbor - završio je Krajiček.

 

Podsetimo, Nole je deportovan iz Australije posle 11-dnevne sage oko vize, a veliko je pitanje na kakav će doček holandske publike naići, u slučaju da prihvati roterdamsku pozivnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading