BORIS DŽONSON POTVRDIO! Đoković može na Vimbldon?!

Autor:

Sport

21.01.2022

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovije najave iz britanskog političkog vrha u pravcu su toga da bi u ovoj zemlji uskoro s kovidom moglo da se živi kao da je reč o običnom gripu.

BORIS DŽONSON POTVRDIO! Đoković može na Vimbldon?!

Foto: Tanjug/AP

Britanski premijer Boris Džonson je najavio da se već od 27. januara ukida većina restriktivnih mera, kao što su nošenje maski, rad od kuće i sanitarna propusnica, koja neće biti potrebna za noćne klubove i određena velika okupljanja.

- Kada kovid postaje endemska bolest, treba da zamenimo pravne obaveze savetima i preporukama - poručio je Džonson.

Britanski premijer je najavio i da ne namerava da 24. marta produži obavezu izolovanja pozitivnih slučajeva, ističući da “neće pravno obavezivati ljude da se izoluju ako imaju grip”, aludirajući na odnos prema kovidu koji bi vlasti mogle da imaju u bliskoj budućnosti.

Ministar zdravlja Velike Britanije, Sadžid Džavid je s tim u vezi poručio da “treba da naučimo da živimo s kovidom na isti način kao što smo naučili da živimo s gripom”, što su sve rečenice koje bi mogle da pomognu Novaku Đokoviću da učestvuje na Vimbldonu koji je planiran da bude održan od 27. juna do 10. jula.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Profesor

21.01.2022 12:31

Tižu, ti si kralj!

Andreja

21.01.2022 13:34

Isto su kazali i u Australiji. Britanci i tamo i ovamo.

Odgovori 14 1