NOVAK IMA MOĆNE SAVEZNIKE! Australija će potonuti poput Atlantide!

Autor:

Sport

21.01.2022

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadi na Novaka Đokovića počeli su od momenta kada je Srbin došao na korak do priznanja za najboljeg igrača u istoriji tenisa. Diskvalifikacija na US Openu u Njujorku prošle godine i nedavna sramota Australije pred Australijen open najočigledniji su udari na Đokovića.

NOVAK IMA MOĆNE SAVEZNIKE! Australija će potonuti poput Atlantide!

Foto: Tanjug

Novak Đoković i Bogdan Obradović

Bogdan Obradović, teniski trener, istakao je da Australija tone i da Novak ima veliku podršku drugih zemalja.

- Ja imam za njih poruku "sun goes down", znači tonete prijatelji dragi. Njihov stav je takav da mi njima moramo da kontriramo, oni povuku potez mi moramo damo potez na taj isti, ali samo što smo mi mnogo bolji šahisti vekovima. Politička moć je jedna stvar o kojoj se govori oni su to iskoristili kao dokaz moći i to je još jedan primer kako političari manipulišu ljudima u ovom primeru je to Novak Đoković. Iznad politike se nalazi novac. Novak ima veliku podršku drugih zemalja poput; Kine, Indije, Rusija, Brazila, Argentina, itd. Sve te zemlje su mnogo moćnije od Australije. Ja sam njima već rekao vi ste veliki kontinent, mi vas puno poštujemo i volimo vaš narod, ali njihovi političari su napravili Atlantidu. Oni će definitivno potonuti, nažalost i ekonomski. Vidimo prazne rafove po njihovim radnjama, recesija u najavi. Taj australijski dolar je zapravo novčanica koja će imati velike probleme u budućnosti iz prostog razloga što je taj kineski juan jako blizu. On ne treba nigde da putuje on je već postojao elektronski. Taj bitcoin koji su izmislili ti nazovi Amerikanci, koji su želeli na neki način da unište svetsku ekonomiju su shvatili da će biti elektronski junovi i rublja - rekao je Obradović na Kurir televiziji.

Obradović je potom naglasio i sledeće:

- Ja tu vidim neki scenariju da će Kina samo da ugasi ovaj kovid preko interneta i nakon toga više nećemo ni govoriti o tome. Oni nemaju snagu da mogu nešto da promene. Mislim da je ovo samo jedna velika igra ili je ovo bila oluja politike u koju je Novak samo utrčao. Oni su se sami tu spetljali - rekao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Delboy

22.01.2022 03:55

Neka vam je Bog u pomoći