OTKRIVAMO PLAN ĐOKOVIĆEVE KOMPANIJE IZ DANSKE: Nole će čovečanstvo spasiti od virusa ZAUVEK!

Autor:

Sport

20.01.2022

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković radi na leku protiv korone! Takva vest odjeknula je u sredu uveče širom planete. Ova informacija, prema ekskluzivnim saznanjima Srpskog telegrafa, tek je delimično tačna, ali ako sve zaživi kako je planirano, Nole će biti zaslužan ne samo za nestanak KOVID-19 već svih virusa!

OTKRIVAMO PLAN ĐOKOVIĆEVE KOMPANIJE IZ DANSKE: Nole će čovečanstvo spasiti od virusa ZAUVEK!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Istina je da najbolji teniser sveta nije kupio 80 odsto danske firme "Quant BioRes" u junu 2020, kako su elektronski mediji pogrešno interpretirali izjavu njenog osnivača Ivana Lončarevića, već je Novak od samog početka u toj priči, odnosno dva meseca pre toga. Takođe, nije istinita interpretacija zlih jezika da Đoković, kao antivakser, radi na leku protiv korone da bi zamenio vakcinu, već je reč o inovativnom načinu, još jednom oružju protiv virusa da se on zaustavi da uđe u organizam i ćeliju.

BITNA FREKVENCIJA

- Firma koja je osnovana juna 2020, a u čijoj je priči Đoković od aprila, bavi se razvojem nove tehnologije za lečenje virusa. Ne samo korone već svih virusa koji postoje, a KOVID-19 je uzet za ispitivanja jer je trenutno najdominantniji virus u svetu. Jednostavno rečeno, oni razvijaju peptid, odnosno belančevinu, koja staje između virusa i ćelije i ne da mu da uđe u nju i zarazi organizam. Sve se zasniva na frekvenciji molekula, odnosno da se pogodi rezonanca virusa i peptida i onda se oni odbijaju. U laboratorijskim uslovima za sada sve funkcioniše po planu, a uskoro će se početi i sa ispitivanjima na ljudima. Još se ne zna da li bi se peptid u telo ubrizgavao injekcijom ili u vidu spreja kroz nos - priča za Srpski telegraf izvor blizak kompaniji "Quant BioRes", pa je, samim tim, upućen u njen rad.

Republika

Foto: Tanjug/AP

POMOĆ ORGANIZMU

Naš sagovornik dodaje da u danskoj kompaniji koja radi još u Austriji i Sloveniji, s ljudima naše gore list na čelu, veruju da će doprineti iskorenjivanju virusa taman u tolikoj meri da organizam može sam do kraja da se izbori s bolešću.

- Peptid ne bi 100 odsto sprečio ulazak virusa u ćeliju, ali bi trebalo oko 40 odsto. To bi, kao samo još jedno oružje protiv virusa, ostavilo organizmu dovoljno vremena da počne sam da se bori i pobedi. Naravno, tu vakcina ima važnu ulogu. Zato je pogrešno preneto da se ova kompanija i Novak Đoković bore protiv vakcine, a još pogrešnije je da je teniser antivakser - dodaje naš zagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojin Ignjatijevic

22.01.2022 15:29

Б Р А В О !!! ПУТ ИСПРАВАН-ТЕСЛИН! СВЕ ОКО НАС ВИБРИРА,УКЉУЧИВО И КОСМОС-ЗДРАВ ПУТ ЈЕ УСКЛАЂИВАЊЕ ФРЕНВЕНЦИЈА НАС И ОКОЛИНЕ - БИОЕНЕРГЕТСКЕ ТЕРАПИЈЕ ТО И ЧИНЕ, ПРЕКО ВОДЕ КОЈА ЈЕ ВИШЕ ОД 70% ЉУДСКОГ САСТАВА, А ПОСЕДУЈЕ ДИГИТАЛНИ МЕМОРИЈСКИ ЗАПИС, А МАГНЕТИЗАЦИЈОМ МОЛЕКУЛА ВОДЕ ПОБОЉШАВАЈУ СЕ ЕЛЕКТРО-МАГНЕТНЕ УПРАВЉВОСТИ ИСТИХ У ДЕТОКСИКАЦИЈИ ЋЕЛИЈА ЉУДСКОГ ТЕЛА + УПОТРЕБА КОЛОИДНЕ СРЕБРНЕ ВОДЕ КАО ПРЕВЕНТИВНА ЗАШТИТА ОД БАКТЕРИЈСКИХ И ВИРУСНИХ ИНФЕКЦИЈА + ЈОШ ПОНЕШТО ЧИНЕ НЕШТО СКОРО САВРШЕНО, СЛИЧНО НОВАКУ КОЈИ ЈЕ ЈЕДИНСТВЕНИЈИ ОД МНОГИХ !!!

Odgovori 11 1